Golden Velvet

Calimero

 Ingrediencie:

Postup prípravy:

  1. Prvá vrstva: V horúcom mlieku dôkladne rozmiešajte 50g Bombardina, kým vznikne hladká zmes. Nalejte do skleneného pohára a primiešajte 15ml nealkoholického destilátu. Nechajte chvíľu odstáť.

  2. Druhá vrstva: Opatrne nalejte horúce espresso cez lyžičku tak, aby vytvorilo krásnu oddelenú vrstvu.

  3. Ozdobenie: Na vrch nápoja pridajte bohatú vrstvu šľahačky.

  4. Finálny dotyk: Ozdobte šľahačku čokoládovými hoblinkami Curly Whirly pre dokonalý vzhľad a chuť.

Diskusia (0)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: